Anasayfa

Hürriyet

20 Kasım 2011 Pazar

1 puan kâfi! 0-0

Spor Toto Süper Lig'de, sezonun ikinci derbisinde karşılaşan Beşiktaş ile Galatasaray, golsüz berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasının en önemli maçında, Fi Yapı İnönü Stadı'nda karşılaşan Beşiktaş ile Galatasaray, golsüz berabere kaldı. Galatasaray'da Sabri ve Beşiktaş'ta Necip, sakatlanarak maçı tamamlayamadı.

Sezonun ikinci derbisi, keyifli başladı. İki takım da güzel futbol oynamaya hevesli bir görüntü çizdi. İlk yarıda topa daha fazla hâkim olan taraf Galatasaray'dı. Ancak ne Galatasaray ne de Kartal buldukları pozisyonları değerlendirebildi. Soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi.
İkinci yarıda iki teknik adam da, yedek kulübesindeki kozlarını sahaya sürmeye başladı. Terim, devreye, Ayhan'ın yerine Sabri'yle başladı. Ancak genç oyuncu, oyuna girdikten birkaç dakika sonra sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Aynı talihsizliği Beşiktaş'ın genç yıldızı Necip de yaşadı. 60. dakikada oyuna giren Necip, 67.dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. İkinci yarıda, ilk yarıya göre daha fazla gol fırsatı vardı. Fakat iki takım da topu bir türlü filelerle buluşturamadı. Maç, başladığı gibi sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder