Anasayfa

Hürriyet

22 Kasım 2011 Salı

DEXTER HAYRANLARINA MÜJDE

Ekranların en sevilen seri katili 'Dexter' hayranlarına müjde!Yeni sezonda da sevenlerini ekran başına kilitleyen Dexter 7. ve 8. sezonları içinde onay aldı.


Dexter hayranlarına müjde! Dizi, yayıncı kanal Showtime'dan akşam saatlerinde gelen resmi açıklamaya göre iki sezon daha bizlerle olacak!


7 ve 8.sezonları için onay alan suç-drama serisinin şu sıralar altıncı sezonu devam etmekte. Miami'de geçen dizi, hem seri katil hem de Miami Metro Polis Departmanı'nda kan analizcisi olarak çalışan Dexter Morgan'ın hayatını konu alıyor. 


Showtime başkanı David Nevins konuyla ilgili ''Dexter'in muazzam başarısı; oyuncu kadrosu ve yapımcıların hüneri, Michael C.Hall'ın üstün ve enerjik performansıyla oluştu. Dizi, altıncı sezonunda gerek seyirci gerekse de etkisi açısından her zamankinden daha büyük adımlarla yoluna devam ediyor. Dizinin yaratıcı ekibi ve Michael, önümüzdeki iki sezon için gösteriyi tasarlama konusunda oldukça net bir düşünceye sahipler. Ve dizinin büyük bir hayranı olarak Dexter Morgan'ın hikayesinin devamını izlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum'' açıklamasında bulundu.


6.sezonunun başlamasıyla kanalın yüzünü güldüren reyting oranlarına ulaşan Dexter'in 7.sezon çekimleri ise 2012'nin ilk aylarında başlayacak. Showtime yapımcılarının bu kararla birlikte diziyi muhtemelen 8.sezonuyla sonlandırmayı planladıkları belirtiliyor.


Dexter, Pazar akşamları Showtime ekranlarına gelmeye devam ediyor.


Kaynak:Diziport

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder